Шоколадний фондан

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 528.4

Складові

1

Змішайте борошно, какао, цукор, розпушувач та сіль.

2

Додайте молоко та олію, змішайте блендером до однорідності.

3

Візьміть широку керамічну чашку, придатну для мікрохвильової печі, і наповніть її чвертю суміші, що вийшла.

4

Шоколад розламайте на великі шматочки та втопіть їх ложкою у тісті в центрі чашки.

5

Потім закрийте тістом та розрівняйте.

6

Випікайте фондан у НВЧ-печі на найвищій потужності близько 1 хв. Але краще спочатку поставте 40 сек. і перевірте готовність, а лише потім допекіть при необхідності, оскільки якщо перетримати фондан у печі, у нього не буде рідкої серцевини. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.