Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 231.5
Складові
1
Наріжте капусту стрічками шириною 1,5-2 см, видаливши качан. Потім наріжте упоперек шматками довжиною 1,5-2 см.
2
Цибулю та картоплю очистіть. Цибулю наріжте четвертинками кілець, картоплю - кубиками зі стороною 2 см.
3
4
Всипте капусту, перемішайте, посоліть, приправте перцем і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою до м'якості капусти та картоплі, приблизно 20 хв.
5
Ковбаски або сосиски наріжте шматочками завдовжки 2 см і за 5-7 хв. до готовності всипте в рагу і перемішайте. Подавайте рагу дуже гарячим.