Рагу з яловичої лопатки на пиві

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 725.7

Складові

1

Наріжте яловичину великими (5-6 см) шматками. Змішайте пиво та томатне пюре, додайте мелену паприку та духмяний перець. Покладіть в суміш м'ясо, затягніть плівкою і поставте в холодильник на 8-10 год.

2

Часник роздавіть, очистіть та подрібніть. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Викладіть м'ясо з маринадом у велику каструлю з товстим дном.

3

Додайте цибулю та часник і на повільному вогні доведіть до кипіння. Видаліть лавровий лист, тушкуйте м'ясо під кришкою 30 хв. Влийте 1 склянку води, закрийте і тушкуйте м'ясо 2 год.

4

Картоплю очистіть і наріжте великими шматками. Обсмажте картоплю в олії на сковороді або в духовці до напівготовності. Додайте до м'яса і тушкуйте ще 20-30 хв. Подавайте рагу гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.