Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 725.7
Складові
1
Наріжте яловичину великими (5-6 см) шматками. Змішайте пиво та томатне пюре, додайте мелену паприку та духмяний перець. Покладіть в суміш м'ясо, затягніть плівкою і поставте в холодильник на 8-10 год.
2
Часник роздавіть, очистіть та подрібніть. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками. Викладіть м'ясо з маринадом у велику каструлю з товстим дном.
3
4
Картоплю очистіть і наріжте великими шматками. Обсмажте картоплю в олії на сковороді або в духовці до напівготовності. Додайте до м'яса і тушкуйте ще 20-30 хв. Подавайте рагу гарячим.