Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 519
Складові
Очистіть вирізку від плівок. Наріжте м'ясо шматками товщиною приблизно 2,5 см. Трохи відбийте кожен шматок. Натріть м'ясо сіллю та перцем з усіх боків. Залишіть на 10 хв.
Для соусу очистіть цибулю, імбир та часник. Цибулю дуже дрібно наріжте, імбир та часник натріть на дрібній тертці.
Нагрійте на середньому вогні сковороду (краще сковороду-гриль), налийте оливкову олію, покладіть м'ясо. Обсмажуйте, часто перевертаючи, до рум'яної скоринки з обох боків.
Полийте м'ясо приблизно половиною соусу, дайте покипіти 2 хв. Викладіть м'ясо на дошку, закрийте листом фольги.
Соус зі сковороди вилийте назад у каструльку, доведіть до кипіння. Влийте суміш 1 ст. л. холодної води та крохмалю, швидко перемішайте і варіть, помішуючи, 1 хв. Подавайте разом із м'ясом.