Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 551.3
Складові
Приправте курячі стегенця сіллю та перцем. Обваляйте в борошні з усіх боків, струсіть зайву.
Потім вилийте вино і 100 мл води, додайте сухі трави, доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого і томіть 25-30 хв.
Тим часом очистіть цибулю, покладіть у невелику сковорідку або сотейник, влийте оцет, всипте цукор, додайте вершкове масло. Обсмажуйте під кришкою на середньому вогні до рум'яної скоринки, іноді помішуючи.
Гриби протріть серветкою, додайте до цибулі, обсмажте до рум'яної скоринки. Перекладіть гриби та цибулю до курки, готуйте без кришки 2 хв.
Викладіть курку з цибулею та грибами на блюдо. Збільшіть вогонь під соусом і випаруйте його наполовину. Полийте соусом курку, поперчіть та подавайте.