Смажений рис із зеленим горошком та кукурудзою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 554.8

Складові

1

Залийте горошок і кукурудзу холодною водою, доведіть на сильному вогні до кипіння, зменшіть вогонь, варіть 2-3 хв, потім відкиньте на друшляк.

2

Очистіть і подрібніть цибулю та імбир. У вок або великій сковороді обсмажте цибулю з імбиром в олії, 2 хв. Додайте рис, перемішайте та прогрівайте на сильному вогні, весь час перемішуючи, 2 хв.

3

Додайте горошок та кукурудзу, продовжуйте обсмажувати, перемішуючи, ще приблизно 3 хв. Подавайте негайно, із соєвим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.