Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 1677.4
Складові
Розділіть тісто на дві частини і розкотіть між двома шматками паперу для випікання або щільної плівки пласт товщиною 5 мм. Перекладіть на дошку, накрийте плівкою і приберіть у холодильник на 30 хвилин.
Вишню очистіть від кісточок, перекладіть у друшляк, щоб стікав сік. За бажанням, збризніть ягоди бренді або ромом. Залишіть, поки готує начинку.
Білки збийте міксером у м'яку піну, поступово додаючи цукор. Збивайте на середньо-високій швидкості до утворення щільної блискучої піни.
Акуратно вмішайте лопаткою подрібнені волоські горіхи. Перекладіть у кондитерський мішок без насадки, зріжте куточок, щоб утворився отвір діаметром 2,5-3см.
Розігрійте духовку до 180С. Застеліть деко папером для випічки.
Дістаньте із холодильника половину тіста. Ножем для піци або звичайним гострим ножем наріжте тісто на квадрати 10х10 см. Перекладіть їх на деко.
На одну половину кожного квадрата відсадіть трохи білкової маси, викладіть кілька ягід вишні. Нещільно прикрийте другою половиною квадрата.
Випікайте булочк 20-25 хвилин. Тісто має стати золотистим, а начинка, що виступає, - рум'яною.