Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 1178.1
Складові
Очистіть цибулю і наріжте четвертинками кілець. Часник очистіть і наріжте тонкими кружечками. Розігрійте масло в невеликій каструльці до 180 ° С і складіть в каструльку цибулю та часник. Обсмажуйте до коричневого кольору, потім відкиньте на сито і дайте олії повністю стекти.
Наріжте грудинку кубиками 2 см. Обсмажте на сухій розпеченій сковороді з антипригарним покриттям до рум'яної скоринки з обох боків.
Змішайте томатний та соєвий соус, теріякі та 150 мл холодної води, додайте в сковороду, доведіть до кипіння. Посоліть, поперчіть, додайте майже всю смажену цибулю з часником, залишивши трохи для подачі. Тушкуйте на середньому вогні: помішуючи, без кришки, 15-20 хв. Подавайте дуже гарячим, з рисом, локшиною чи пастою.