Складові
Підготуйте всі овочі. Цибулю з часником очистіть. Моркву ретельно вимийте щіткою, потім очистіть. Кабачки та помідори вимийте. Кріп також вимийте та обсушіть паперовим рушником.
Цибулю наріжте маленькими кубиками, моркву натріть на великій тертці. Часник роздавити плоскою стороною ножа, потім подрібнити. Кабачки наріжте кружечками.
Помідори надріжте навхрест і опустіть в киплячу воду на 1 хвилину. Обережно викладіть шумівкою та очистіть. М'якуш наріжте дрібними кубиками. Кріп подрібніть.
У великій сковороді нагрійте половину оливкової олії. Покладіть цибулю з часником і, помішуючи, підрум'яньте. Додайте моркву та готуйте овочі ще 5-7 хвилин. Покладіть у сковороду помідори та смажте 10 хвилин. Посоліть і поперчіть.
У широкій каструлі або сотейнику нагрійте масло, що залишилося. Викладіть кабачки, трохи посоліть і поперчіть. Зверху розподіліть смажені овочі. Так повторюйте і далі, доки не закінчаться інгредієнти. Доведіть до кипіння на середньому вогні, покладіть лавровий лист і тушкуйте 30 хвилин.