Порції 12
- Кількість на порцію
- Калорії 411.5
Складові
Підготуйте усі інгредієнти. Згущене молоко та вершкове масло вийміть із холодильника за годину до початку приготування. Масло має стати м'яким.
У глибоку миску викладіть варене згущене молоко і розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером до одержання однорідної маси.
Горіхи підсушіть на сковороді, а потім очистіть від лушпиння. Подрібніть ножем або викладіть у пакет і подрібніть качалкою. Також можна подрібнити блендером.
Корж викладіть на плоску тарілку. Змастіть тонким шаром крему. Накрийте другим коржем. Так зберіть весь торт. Верх кремом не змащуйте.
На торт покладіть зверху дошку, а на неї поставте щось тяжке. Конструкцію приберіть у холодильник на 2 години.
Для глазурі з'єднайте в сотейнику сметану з розм'якшеним вершковим маслом, додайте какао-порошок та цукор. Ретельно перемішайте. Поставте глазур на плиту і нагрівайте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Зніміть з вогню та остудіть.
Торт зверху покрийте глазур'ю. Потім посипте подрібненим арахісом. Подавайте до чаю, нарізавши на шматочки.