Варення з груш з лимоном на зиму

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 2422.8

Складові

1

Лимон вимийте і наріжте тонкими кружечками, видаліть кісточки. Груші помийте, наріжте скибочками і видаліть насіння і плодоніжку.

2

Перекладіть лимон у каструлю, засипте цукром та додайте води. На повільному вогні доведіть до кипіння. Потім, помішуючи, проварити ще 3 хв.

3

У сироп додаємо груші та залишаємо на 1,5-2 год.

4

Поставте каструлю з грушами та лимоном на вогонь, доведіть до кипіння, а потім зменшіть вогонь до мінімального та варіть 2,5 -3 години, періодично помішуючи. Знімайте пінку в міру потреби.

5

Готове варення розкладіть по прогрітим стерильним банкам. Щільно закупоріть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.