Харчова цінність
Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 439.5
Складові
1

Підготуйте апельсини та лимони. Вимийте плоди за допомогою щітки або жорсткої сторони губки із засобом для посуду, щоб видалити віск, яким багато виробників покривають цитрусові для кращого збереження.
2

3

Наріжте апельсини та лимони спочатку кружальцями завтовшки 1 см, а потім скибочками. Видаліть кісточки. Насипте у велику каструлю цукор і залийте питною водою (140 мл). Помішуючи, доведіть до кипіння.
4

5

6

Розлийте гаряче варення з апельсинів та лимонів по сухим стерилізованим банкам. Закатайте кришками та переверніть на складений удвічі рушник. Дайте повністю охолонути.