Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 631.5
Складові
Свинячі ребра щедро посоліть і залиште на 1 год. Потім складіть у каструлю і залийте 2,5 л холодної води. Доведіть на сильному вогні до кипіння, зніміть піну, зменшіть вогонь до слабкого і варіть без кришки 1 год. Потім процідіть бульйон і поверніть шматки ребер.
Очистіть імбир і наріжте пластинками завтовшки 3 мм. Головку часнику очистіть від зовнішнього шару лушпиння і розріжте горизонтально навпіл. Опустіть імбир та часник у бульйон.
Капусту наріжте зручними для їжі квадратиками, видаливши качан. Додайте капусту в каструлю з бульйоном, поставте на сильний вогонь. Варіть, поки капуста не стане м'якою - але вона не повинна розваритися, нехай залишиться навіть трохи хрумкою.
Для заправки в'єтнамського супу зі свинячих ребер чилі та часник очистіть, крупно наріжте, складіть у ступку. Посипте сіллю та перцем, розштовхніть у грубу пасту.
До приготовленої бази заправки додайте соєвий соус та олію. Кінзу наріжте максимально дрібно, змішайте із заправкою. Перемішайте до однорідної консистенції.
Для подачі супу зі свинячих ребер в одну глибоку миску налийте суп зі шматочками ребер. У невелику миску покладіть рис. І в найменшу – заправку.