Яєчна запіканка з шинкою, сиром та овочами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 648.8

Складові

1

Розігрійте духовку до 170 ° С. Кабачок та очищені від насіння та перегородок солодкі перці наріжте тонкою соломкою. Цибулю очистіть, наріжте тонким пір'ям.

2

Складіть овочі в широку форму для запікання, посоліть, поперчіть, полийте олією і поставте в духовку на 20 хв.

3

Наріжте шинку кубиками 1 см, додайте у форму для запікання до овочів, перемішайте.

4

Натріть сир на дрібній тертці. Яйця розбийте в миску, посоліть, поперчіть, збовтайте вилкою до однорідності. Додайте вершки, перемішайте.

5

Залийте овочі з шинкою яєчною сумішшю, акуратно перемішайте. Поставте в центр духовки на 15-20 хв. За кілька хвилин до закінчення запікання посипте запіканку сиром, щоб вийшла гарна рум'яна скоринка. Подавайте запіканку гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.