Харчова цінність
Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 286.3
Складові
1
Підготуйте усі інгредієнти. Червону цибулину очистіть і розріжте навпіл. Наріжте соломкою. Помідори вимийте та розріжте на половинки. Наріжте дольками.
2
3
Яйця вимийте за допомогою спеціального засобу або засобу для миття посуду. Вбийте в миску і злегка збовтайте виделкою. Посоліть і поперчіть до смаку. Вилийте яйця на овочі у сковороді та прикрийте кришкою. Готуйте на середньому вогні близько семи хвилин (верх повинен схопитися).
4
Петрушку вимийте, добре обсушіть і обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте. Яєчню розділіть навпіл і розкладіть по порційним тарілкам. Посипте петрушкою і одразу подайте на стіл.