Запечена риба в соусі

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 342

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 ºC. Змастіть порційні форми маслом.

2

Наріжте дрібними кубиками цибулю. Розігрійте олію у великій сковороді та обсмажте цибулю до м'якості, 2 хв. Додайте борошно, добре перемішайте і готуйте протягом 1 хв.

3

Змішайте бульйон та вершковий сир, додайте до цибулі, ретельно перемішуючи. Доведіть соус до кипіння і варіть 5-6 хвилин, поки він не загусне.

4

Рибу наріжте невеликими шматочками. Зелень подрібніть. Додайте рибу, лимонний сік, зелень та приправи до соусу. Перемішайте.

5

Виріжте із листкового тіста 4 кола за розміром форм, розкладіть начинку по формах, накрийте кожну тістом, змастіть тісто молоком і проткніть в центрі.

6

Випікайте пироги 20-25 хв, до золотистого кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.