Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 361.7
Складові
1
У невеликий сотейник налийте холодну воду, покладіть яйця. На середньому вогні доведіть до кипіння, вимкніть вогонь та накрийте кришкою. Через 10 хв. яйця будуть готові. Очистіть їх і розріжте навпіл.
2
Для заправки часник роздавити, очистити і дрібно нарізати. Змішайте лимонний сік, часник, сіль та перець. Тонким струмінцем, збиваючи заправку віночком, додайте оливкову олію – у вас має вийти емульсія. Наприкінці додайте кунжутну олію.
3
Салатне листя змішайте із заправкою і розкладіть на тарілки. Зверху покладіть дві половинки яйця. Посипте стружкою твердого сиру. (її зручно робити ножем для чищення овочів). Прикрасьте смаженим кунжутом.