Порції 15
- Кількість на порцію
- Калорії 134.1
Складові
Ретельно обсушіть рибу паперовим рушником. Пінцетом видаліть усі кістки.
Відміряйте сіль та цукор залежно від ваги філе та змішайте. Кріп дуже дрібно наріжте.
Розкладіть на робочій поверхні харчову плівку та покладіть філе шкірою вниз. Збризкайте філе горілкою, посипте сіллю з цукром, а потім викладіть кріп рівним шаром.
Перед подачею струсіть кріп і промокніть філе паперовими рушниками. Щоб нарізати рибу тонкими скибочками, візьміть довгий тонкий ніж і починайте зрізати шматочки, починаючи з хвостової частини. Тримайте ніж під кутом 45° до робочої поверхні, а коли доріжете майже до шкіри, ніж повинен рухатися майже горизонтально. Намагайтеся залишати темний шар на шкірі, щоб шматочки виглядали апетитно.