Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 1315.7
Складові
Підготуйте інгредієнти салату "Цезар". Куряче філе вимийте та обсушіть. Натріть сіллю та меленим чорним перцем. Помістіть у пароварку та готуйте до повної готовності за інструкцією приладу. Дайте охолонути.
Приготуйте заправку салату «Цезар». Яйце вбийте у склянку занурювального блендера. Часник очистіть. Додайте в склянку блендера разом з анчоусами, гірчицею, оцтом, вустерським соусом, сіллю, перцем, цукром та оливковою олією.
Подрібніть до одержання маси однорідної консистенції. Потім влийте рафіновану олію та знову перебийте блендером. Готовий соус для салату повинен мати консистенцію густої емульсії. Спробуйте і, при необхідності, приправте ще сіллю, цукром, оцтом або гірчицею.
Приготуйте сухарики для "Цезаря". Хліб порвіть на невеликі шматочки. Часник очистіть і крупно наріжте. Складіть у склянку блендера, влийте олію та подрібніть. Посоліть за смаком.
Нагрійте духовку до 200°C. Шматочки чіабатти викладіть на лист і полийте приготованим ароматним маслом. Запікайте близько 5 хвилин. Слідкуйте, щоб хліб не вийшов дуже сухим.
Куряче філе для «Цезаря» наріжте тонкими скибочками. Половину сиру наріжте тонкими слайсами, половину натріть на дрібній тертці. Салат романо вимийте, обсушіть і порвіть, видаляючи надто тверді частини листя.
Перемішайте салат романо з парою ложок соусу та тертим сиром, розкладіть по тарілках. Зверху розподіліть куряче філе, посипте сухариками та нарізаним слайсами сиром. Полийте соусом, що залишився, або подайте його окремо.