Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 558.3
Складові
Розігрійте духовку до 200 °С. Приготуйте локшину собу згідно з інструкцією на упаковці, злийте воду.
Часник дрібно наріжте, натріть імбир на тертці. Розігрійте кунжутну олію на сковороді. Покладіть імбир, часник та готуйте до появи аромату, 2 хв.
Додайте вершки, соєвий соус і доведіть до кипіння, приправте сіллю та перцем до смаку.
Цибулю подрібніть, болгарський перець наріжте невеликими шматочками. Індичку наріжте тонкими смужками.
Форму для запікання посипте половиною панірувальних сухарів, викладіть локшину, індичку, болгарський перець, арахіс, зелену цибулю, залийте соусом і посипте сухарями, що залишилися.
Запікайте в розігрітій духовці, поки скоринка не стане золотистою, близько 15 хв.
Кінзу наріжте, подавайте страву з кінзою та часточкою лайма.