Салат з тунцем та пекінською капустою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 195.7

Складові

1

Приготуйте усі інгредієнти для салату. Перш за все, зваріть вкруту яйця. Для цього вимийте їх і помістіть у ковшик. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні 10 хвилин. Охолодіть проточною водою.

2

Пекінську капусту почистіть та наріжте тонкою соломкою. Свіжі огірки вимийте. За бажанням, плоди можна очистити від шкірки і великого насіння, якщо вони великі. М'якоть наріжте невеликими скибочками.

3

Солодкий перець вимийте і наріжте смужками, видаливши насіння та перегородки. Петрушку та зелену цибулю вимийте, обсушіть. Дрібно наріжте. Банку з тунцем відкрийте, злийте рідину.

4

Яйця очистіть та наріжте дрібними кубиками. З'єднайте з пекінською капустою, огірками, солодким перцем, цибулею, петрушкою та тунцем. Трохи посоліть і поперчіть.

5

Для соусу оливкову олію збийте з лимонним соком. Додайте терту цедру і перемішайте. Полийте соусом інгредієнти салату і перемішайте. Покладіть в салатник і подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.