Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 195.7
Складові
Приготуйте усі інгредієнти для салату. Перш за все, зваріть вкруту яйця. Для цього вимийте їх і помістіть у ковшик. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні 10 хвилин. Охолодіть проточною водою.
Пекінську капусту почистіть та наріжте тонкою соломкою. Свіжі огірки вимийте. За бажанням, плоди можна очистити від шкірки і великого насіння, якщо вони великі. М'якоть наріжте невеликими скибочками.
Солодкий перець вимийте і наріжте смужками, видаливши насіння та перегородки. Петрушку та зелену цибулю вимийте, обсушіть. Дрібно наріжте. Банку з тунцем відкрийте, злийте рідину.
Яйця очистіть та наріжте дрібними кубиками. З'єднайте з пекінською капустою, огірками, солодким перцем, цибулею, петрушкою та тунцем. Трохи посоліть і поперчіть.
Для соусу оливкову олію збийте з лимонним соком. Додайте терту цедру і перемішайте. Полийте соусом інгредієнти салату і перемішайте. Покладіть в салатник і подайте на стіл.