Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 467.6
Складові
Червону цибулю очистіть, наріжте дуже дрібними кубиками. Наріжте адигейський сир великими кубиками, посоліть і поперчіть. З кукурудзи злийте рідину.
Протріть гриби серветками. Якщо використовуєте гливи, видаліть у них жорсткий низ ніжок. Самі гриби крупно наріжте або нарвіть руками. Якщо у вас печериці – наріжте їх разом із ніжками на 4–8 частин, залежно від розміру.
Поставте на сильний вогонь велику сковороду, покладіть гриби (не використовуйте поки що ні олію, ні сіль). Смажте гриби, часто перемішуючи, на максимальному вогні, доки не утвориться рум'яна скоринка.
Додайте цибулю, викладіть на неї масло, дочекайтеся, поки воно розтане. Перемішайте цибулю з маслом і грибами і продовжуйте смажити на сильному вогні, часто перемішуючи, ще 4-5 хв.
Додайте сир та кукурудзу. Накрийте сковороду кришкою, прогрівайте на сильному вогні 3-4 хв, іноді перемішуючи - намагайтеся робити це акуратно, щоб сир не кришився. Подавайте гарячим.