Адигейський сир з грибами та кукурудзою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 467.6

Складові

1

Червону цибулю очистіть, наріжте дуже дрібними кубиками. Наріжте адигейський сир великими кубиками, посоліть і поперчіть. З кукурудзи злийте рідину.

2

Протріть гриби серветками. Якщо використовуєте гливи, видаліть у них жорсткий низ ніжок. Самі гриби крупно наріжте або нарвіть руками. Якщо у вас печериці – наріжте їх разом із ніжками на 4–8 частин, залежно від розміру.

3

Поставте на сильний вогонь велику сковороду, покладіть гриби (не використовуйте поки що ні олію, ні сіль). Смажте гриби, часто перемішуючи, на максимальному вогні, доки не утвориться рум'яна скоринка.

4

Додайте цибулю, викладіть на неї масло, дочекайтеся, поки воно розтане. Перемішайте цибулю з маслом і грибами і продовжуйте смажити на сильному вогні, часто перемішуючи, ще 4-5 хв.

5

Додайте сир та кукурудзу. Накрийте сковороду кришкою, прогрівайте на сильному вогні 3-4 хв, іноді перемішуючи - намагайтеся робити це акуратно, щоб сир не кришився. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.