Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 381.2
Складові
1
Розтопіть в каструлі з кришкою, що щільно закривається, 20 г вершкового масла, додайте трохи солі і рис. Обсмажте рис на середньому вогні, помішуючи безперервно, 2 хв.
2
3
Дрібно наріжте кинзу/петрушку (якщо ви купили кинзу з корінцями, не викидайте їх, ретельно промийте та використовуйте разом із іншою зеленню). Тонко наріжте зелену цибулю.
4
Посоліть зелень, поперчіть, складіть у блендер, влийте олію та подрібніть зелень у пасту.
5
Додайте в гарячий рис 20 г вершкового масла і полийте пастою із зелені. Акуратно, але ретельно перемішайте.
6
Знову закрийте каструлю з рисом рушником і дайте настоятися 5 хв. Подавайте зелений рис гарячим.