Булгур з овочами та грибами на сковороді

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 185.4

Складові

1

Гриби замочіть у теплій воді на 30 хв. і відкиньте на друшляк. Видаліть жорсткі ніжки, решту наріжте товстими скибочками. Якщо використовуєте свіжі гливи, нарвіть їх тонкими смужками.

2

Підготуйте овочі. Цукіні та очищений перець наріжте невеликими кубиками. Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте півкільцями. Моркву наріжте тонкою соломкою.

3

У сковороді добре розігрійте оливкову олію. Обсмажте овочі та гриби на сильному вогні, помішуючи, до золотистого кольору. Це може тривати близько п'яти хвилин.

4

Всипте булгур, посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте. Додайте зелений горошок і прогрійте все разом протягом 1-2 хв. Подавайте булгур з овочами та грибами негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.