Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 460.6
Складові
1
Натріть курячі грудки сіллю та перцем з усіх боків, трохи відбийте їх качалкою, щоб стали більш плоскими. Накрийте плівкою і дайте полежати щонайменше 15 хв.
2
Для соусу дрібно наріжте кріп, петрушку та зелену цибулю. Роздавіть, очистіть та наріжте часник. Змішайте всі інгредієнти заправки блендером та збийте до однорідності. Поставте у холодильник.
3
Брокколі розберіть на суцвіття, видаляючи нижню тверду частину стебла. Викладіть грудки та броколі в пароварку, варіть 15 хв.
4
Викладіть грудки та броколі на тарілки, соус викладіть поруч на тарілки, посипавши цедрою та поперчивши, або подайте окремо.