Оладки з кабачків без яєць

Харчова цінність

Розмір порції 213,6

Складові

1

Щоб приготувати оладки з кабачків без яєць, натріть кабачки на великій тертці, покладіть на друшляк, встановлений над мискою, трохи посоліть і залиште на 25-30 хв. Потім злегка відіжміть сік, що виділився, руками (сік збережіть, він може знадобитися, якщо тісто вийде дуже густим).

2

Вівсяні пластівці подрібніть блендером або в кавомолці на борошно. Додайте до кабачків разом із звичайним борошном, добре розмішайте. Насамкінець додайте йогурт, у вас вийде густе тісто. Залиште тісто постояти 10 хв, якщо потрібно, додайте кабачковий сік.

3

Розігрійте духовку до 170 ° С. Застеліть деко папером для випічки. Поставте сковороду з антипригарним покриттям на середній вогонь, злегка змастіть олією.

4

Викладайте по 1 ст. л. тіста на розігріту сковороду, трохи розрівнюючи оладки. Смажте на середньому вогні по 2 хв. з кожного боку - оладки мають лише зарум'янитися зовні. Перевертайте дуже акуратно - оладки з кабачків без яєць досить крихкі.

5

Обсмажені оладки перекладайте на деко. Коли всі оладки будуть обсмажені, поставте деко у духовку і доведіть оладки до повної готовності, 15 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.