Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 766.8
Складові
Розріжте шинку/ковбасу на 4 товсті «котлети». Помідор та огірочки наріжте тонкими слайсами. Червону цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.
Розріжте булки навпіл. Розігрійте сковороду на середньому вогні без олії та підсмажте булки з боку розрізу, трохи притискаючи руками, щоб утворилася рум'яна скоринка.
Потім викладіть на сковороду "котлети" з ковбаси або шинки і обсмажте на сильному вогні з обох боків. Перевернувши «котлети», викладіть зверху по 1–2 шматочки сиру для бургерів, щоб він почав плавитися.
Викладіть на нижню частину кожної булки по листку салату, на нього трохи майонезу або кетчупу. Зверху – «котлету» із сиром, на неї – помідори, цибулю та огірочки.
Верхню частину булки зсередини змастіть соусом та накрийте бургер. За бажанням з'єднайте бургери шпажкою. Подавайте негайно.