Млинці з фаршем із шинки

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 779.3

Складові

Для начинки:
1

Для млинців змішайте борошно з крохмалем, цукром, содою та сіллю. Влийте молоко, вимісіть, щоб не було грудочок.

2

Доведіть до кипіння 200 мл питної води та влийте в тісто. Перемішайте до однорідності. Збийте яйця з олією, влийте в тісто і перемішайте.

3

Нагрійте сковороду на середньому вогні, змастіть маслом і випікайте тонкі млинці тільки з одного боку так, щоб друга сторона повністю підсохла. Обсмажувати другий бік не потрібно.

4

Для начинки прокрутіть шинку через м'ясорубку, змішайте з тертими сирами.

5

Кладіть млинець на робочу поверхню обсмаженою стороною нагору, на ближній до себе край викладайте ложку начинки і загортайте її в млинець, закриваючи її з обох боків боковими краями.

6

Обсмажте млинці в маслі з двох боків під кришкою до рум'яної скоринки. Подавайте гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.