Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 418.2
Складові

Дрібно наріжте помідори у олії. Подрібніть петрушку. Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Потім наріжте все разом.

Змішайте сир із зеленню, часником та помідорами, ложкою олії від помідорів, сіллю та перцем до однорідності. Додайте манку та борошно, перемішайте якнайретельніше. У вас має вийти тісто, що не липне до рук. Розділіть тісто на 5 частин.

Занурюючи руки в борошно, скачайте з кожного шматка ковбаску діаметром 2 см і викладіть на присипану борошном дошку. Накрийте плівкою і поставте в холодильник щонайменше на 1 год, можна до 12 год.

Закип'ятіть воду у великій каструлі, посоліть. Занурюючи ніж у окріп, відрізайте шматочки сирної ковбаски та кидайте у воду. Ліниві вареники будуть готові, коли спливуть.
Змастіть вершковим маслом дно кожної тарілки. Вийміть вареники шумівкою в тарілки, приправте маслом, посипте пармезаном і подавайте.