Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 241.5
Складові
Підготуйте м'ясо для приготування свинини з томатною пастою: ретельно вимийте шматок, обсушіть паперовим рушником. Зріжте зайвий жир. М'якоть наріжте однаковими кубиками або соломкою.
У сковороді з товстим дном розігрійте олію, викладіть свинину і обсмажте на сильному вогні, помішуючи до рум'яного кольору. Знадобиться близько 3-5 хвилин.
Цибулину очистіть і подрібніть. Часник очистіть та пропустіть через прес. Моркву вимийте, очистіть, а потім наріжте соломкою. Овочі викладіть до м'яса і тушкуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім переключіть вогонь на мінімум.
У миску просійте борошно і почніть потихеньку вливати воду, ретельно перемішуючи віночком після кожної порції. Усього знадобиться близько 250 мл. Усі грудочки потрібно розбити.
Додайте приправи для м'яса, чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, духмяний перець, томатну пасту, перемішайте. Влийте борошняну масу, ще раз дуже ретельно перемішайте.
Рагу накрийте кришкою та тушкуйте близько 40-50 хвилин, періодично помішуючи. Подавайте з макаронами, рисом, булгуром, посипавши будь-якою рубаною зеленню.