Пісні коржики на розсолі

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 264.4

Складові

1

Просійте борошно у велику миску, додайте розсіл і холодну питну воду, замісіть м'яке, трохи липке тісто. Додайте 2 ст. л. рослинної олії і знову вимісіть. Накрийте тісто плівкою та залиште на 15–20 хв.

2

Потім сформуйте з тіста кульки розміром трохи менше за м'ячик для гольфу, зануріть кожен в борошно. Викладіть заготовки з тіста на стіл, припилений борошном або на обробну дошку.

3

Поставте на середній вогонь суху сковорідку із товстим дном. На присипаному борошном столі розкотіть 1 кульку в тонкий коржик діаметром приблизно 20 см.

4

Струсіть з коржика борошно і покладіть корж на сковорідку, що сильно розігрілася. Смажте приблизно 30 сек., періодично обертаючи коржик, щоб підсмажувався більш рівномірно.

5

Переверніть коржик, смажте 20 сек., збризкайте топленим маслом, переверніть. Смажте кілька секунд, збризкайте маслом і ще раз переверніть. Робіть це акуратно, щоб коржики не зламалися.

6

Готові пісні коржики на розсолі акуратно складайте в миску один на одного і накривайте кришкою. Подавайте коржики теплими. Вони відмінно підійдуть для подачі супу, коли хочеться додати до нього трохи грінки. Тільки кришіть коржі в міру крупно і додавайте перед самою їжею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.