Пухкі оладки на ряжанці без дріжджів

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 328.5

Складові

1

Доведіть усі інгредієнти оладок на ряжанці до кімнатної температури. У великій мисці збийте яйце з цукром у пишну піну. Не припиняючи збивати, влийте ряжанку. В окремій мисці змішайте борошно з розпушувачем та сіллю. Всипте борошняну суміш у яєчну і дуже ретельно перемішайте.

2

Накрийте миску рушником і залиште у теплому місці на 20 хв.

3

Всипте в тісто соду, перемішайте і залиште ще 10 хв.

4

Сильно розігрійте чавунну сковороду, трохи змастіть маслом, зменшіть вогонь.

5

Викладайте на гарячу сковороду тісто столовою ложкою, ні в якому разі не перемішуючи його - вам не можна порушити структуру тіста, що піднялося. Випікайте оладки на середньому вогні, щоразу змащуючи сковороду олією. Готові оладки складайте в миску чи каструлю під кришку. Подавайте гарячими, зі сметаною, згущеним молоком або варенням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.