Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 361.6
Складові
Для приготування рулетиків баклажани вимийте, обсушіть, потім наріжте уздовж пластинами завтовшки 1 см. Щедро посоліть їх, залиште на 10 хвилин, потім промийте та обсушіть. Таким чином підготовлені баклажани вберуть менше олії при смаженні.
У великій сковороді нагрійте олію і обсмажте пластини баклажанів порціями з обох боків. Викладіть на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Для начинки рулетиків кінзу вимийте та обсушіть. Декілька листочків залиште для прикраси. Інші помістіть в чашу блендера, додайте очищений часник і 1/2 ч. л. солі та подрібніть. Поступово, продовжуючи працювати блендером, додайте всі горіхи.
Горіхову масу, що вийшла, перемішайте з кремчізом. Посоліть і поперчіть до смаку. Намажте кожну пластину баклажану цією сумішшю і заверніть рулетиком. Встановіть рулетики вертикально на блюдо.
Гранат вимийте. Надріжте його шкірку в 4-6 місцях і розберіть плід на часточки. Вийміть зерна. Посипте ними рулетики з баклажанів, прикрасьте листочками кінзи та подайте на стіл.