Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 355.6
Складові
1
Очистіть моркву, цибулю, часник та імбир. Дрібно наріжте. У великій каструлі з товстим дном нагрійте олію, покладіть моркву, цибулю, часник та імбир, обсмажуйте на сильному вогні, весь час помішуючи, 5 хв.
2
Всипте рис, обсмажуйте, помішуючи, 1-1,5 хв. Всипте сіль та каррі, перемішайте.
3
Відразу влийте 300 мл окропу, знову перемішайте. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь до середньослабкого, щільно закрийте кришкою. Варіть рівно 14 хв.
4
Зніміть каструлю з вогню, накрийте кухонним рушником. Залишіть на 15 хв, після чого подавайте.