Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 419.5
Складові
Огірок очистіть від шкірки, розріжте вздовж навпіл, вишкрібайте чайною ложкою з гострим краєм серцевину з насінням, складіть у склянку блендера.
Сам огірок наріжте впоперек тонкими скибочками, посоліть, поперчіть, полийте соком лимона.
У великій каструлі доведіть до кипіння 2 л води, посоліть, покладіть локшину. Як тільки закипить, влийте 500 мл холодної води, знову доведіть до кипіння, варіть згідно з інструкцією на упаковці. Готову локшину відкиньте на друшляк, промийте холодною водою, дайте стекти рідині.
Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі, зелену наріжте шматочками 2-2,5 см.
Для заправки очистіть імбир та часник, грубо наріжте, покладіть у блендер, до серцевини від огірків. Додайте трохи солі та соус теріяку. Збийте до однорідності.
Змішайте локшину із заправкою, додайте підсолені огірки та зелену цибулю, акуратно перемішайте. При бажанні посипте подрібненим арахісом. Відразу подайте.