Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 285.8
Складові
Огірок ретельно вимийте під прохолодною проточною водою, обсушіть паперовим рушником, а потім, не очищаючи, наріжте тонкими слайсами. Це можна зробити за допомогою овочевого ножа.

Листя салату ретельно промийте, щоб не було землі. Нарвіть їх руками або дрібно наріжте. Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками.
Плавлений сир приберіть у морозилку на 20 хвилин, щоб він трохи застиг. Після цього натріть на великій тертці. Зубчик часнику очистіть, а потім пропустіть через прес.

У невеликій мисці з'єднайте тертий сир, пропущений через прес часник, олію, приправте сіллю і чорним перцем до смаку, перемішайте.
Насіння підсушіть на сухій сковороді. Потім остудіть. У глибокому салатнику з'єднайте нарізаний слайсами огірок, салатне листя, червону цибулю та насіння.

Салат полийте підготовленою заправкою та акуратно перемішайте. Приберіть на 20 хвилин у холодильник, щоб він настоявся та охолодився. А потім подавайте на стіл.
Альбіна
Дуже хочу виграти