Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 65.8
Складові
1
У ступці трохи розітріть насіння фенхелю/кропу, якщо використовуєте. Відріжте стебла кропу і наріжте їх тоненькими кільцями. Змішайте з насінням, сіллю та цукром.
2
Огірки розріжте вздовж навпіл, потім упоперек досить великими шматочками.
3
Змішайте огірки з сіллю-цукром-насінням-кільцями кропу. Залишіть на 15 хв. За цей час кілька разів перемішайте.
4
Дрібно наріжте листочки кропу. Відкиньте огірки на сито і струсіть рідину. Спробуйте – якщо вийшло дуже солоно, промийте огірки крижаною водою та знову обсушіть.
5
Змішайте огірки з рубаним кропом, збризніть лимонним соком і полийте олією. Відразу ж подавайте.