Відбивні з індички

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 448.9

Складові

1

Підготуйте індичку. Вимийте філе і наріжте впоперек скибочками товщиною 1-1,5 см. Накрийте плівкою і відбийте плоскою стороною великого ножа. Перекладіть у миску.

2

Для маринаду часник очистіть та пропустіть через прес. Додайте порошок карі, натуральний йогурт, соєвий соус і перемішайте. Залишіть у прохолодному місці на 30 хвилин.

3

Яйця злегка збийте віночком у мисці. В одну тарілку всипте борошно і поперчіть його. В іншу насипте панірувальні сухарі. Відбивні дістаньте з маринаду та обсушіть паперовими рушниками.

4

У великій сковороді нагрійте невелику кількість олії. Відбивні окуніть в яйці, потім обваляйте у борошні. Знову окуніть у яєчну суміш і обваляйте у сухарях.

5

Викладіть відбивні на сковороду та обсмажте з одного боку до рум'яної скоринки на середньому вогні. Переверніть і обсмажте до скоринки з іншого. Доведіть до готовності під кришкою на слабкому вогні ( 5 хвилин).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.