Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 511.1
Складові
1
У широкій мисці змішайте сухарі та паприку. Дуже холодне вершкове масло натріть на великій тертці прямо в сухарі. Додайте тертий твердий сир, ретельно перемішайте і покладіть у холодильник.
2
Розігрійте духовку до 180 ° С в режимі конвекції або 200 ° С в режимі "верх-низ". Застеліть деко пергаментом.
3
Очистіть картоплю, якщо хочете. Якщо у неї тонка шкірка, можна просто вимити щіткою. Наріжте картоплю довгими скибочками завтовшки приблизно 3 см.
4
Обсушіть картоплю паперовими рушниками, викладіть на підготовлене деко, посоліть. Посипте сирно-олійно-хлібною крихтою і швидко перемішайте. Картопля має бути рівномірно покрита сумішшю.