Запечена «м’ята» картопля з часником

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 283.4

Складові

1

Вимийте картоплю щіткою, покладіть у каструлю з окропом, знову доведіть до кипіння, варіть на середньосильному вогні під кришкою 15 хв. Картопля має стати м'якою, але не дуже.

2

Очистіть часник, покладіть у склянку блендера. Додайте олію та пряну сіль, подрібніть блендером до однорідності.

3

Розігрійте духову до 210 ° С з конвекцією або до 230 ° С без конвекції. Застеліть деко пергаментом.

4

Викладіть картоплю на пергамент і придавіть кожну картоплину товкачем, щоб вона розтріскалася і стала більш плоскою.

5

Полийте картоплю пряною олією і поставте у верхню третину духовки на 15 хв. Картопля має стати золотаво-рум'яною. Подавайте гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.