Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 283.4
Складові
1
Вимийте картоплю щіткою, покладіть у каструлю з окропом, знову доведіть до кипіння, варіть на середньосильному вогні під кришкою 15 хв. Картопля має стати м'якою, але не дуже.
2
Очистіть часник, покладіть у склянку блендера. Додайте олію та пряну сіль, подрібніть блендером до однорідності.
3
Розігрійте духову до 210 ° С з конвекцією або до 230 ° С без конвекції. Застеліть деко пергаментом.
4
Викладіть картоплю на пергамент і придавіть кожну картоплину товкачем, щоб вона розтріскалася і стала більш плоскою.
5
Полийте картоплю пряною олією і поставте у верхню третину духовки на 15 хв. Картопля має стати золотаво-рум'яною. Подавайте гарячою.