Вафельний торт зі згущеним молоком

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 411.5

Складові

Для глазурі:
Для торта:
1

Підготуйте усі інгредієнти. Згущене молоко та вершкове масло вийміть із холодильника за годину до початку приготування. Масло має стати м'яким.

2

У глибоку миску викладіть варене згущене молоко і розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером до одержання однорідної маси.

3

Горіхи підсушіть на сковороді, а потім очистіть від лушпиння. Подрібніть ножем або викладіть у пакет і подрібніть качалкою. Також можна подрібнити блендером.

4

Корж викладіть на плоску тарілку. Змастіть тонким шаром крему. Накрийте другим коржем. Так зберіть весь торт. Верх кремом не змащуйте.

5

На торт покладіть зверху дошку, а на неї поставте щось тяжке. Конструкцію приберіть у холодильник на 2 години.

6

Для глазурі з'єднайте в сотейнику сметану з розм'якшеним вершковим маслом, додайте какао-порошок та цукор. Ретельно перемішайте. Поставте глазур на плиту і нагрівайте на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Зніміть з вогню та остудіть.

7

Торт зверху покрийте глазур'ю. Потім посипте подрібненим арахісом. Подавайте до чаю, нарізавши на шматочки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.