Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 936.1
Складові
1
Поставте варитися макарони: закип'ятіть воду у великій (4–5 л) каструлі, посоліть, покладіть спагетті, перемішайте і варіть згідно з інструкцією на упаковці.
2
Очистіть часник і наріжте кружечками завтовшки 4-5 мм. Помідори розріжте навпіл, маслини також (якщо є кісточка - видаліть).
3
Усі ковбасні чи м'ясні залишки наріжте дрібними кубиками.
4
5
Додайте маслини і трохи води від спагетті, що варяться, і тушкуйте 3 хв.
6
Відкиньте макарони на друшляк і викладіть у сковороду із соусом. Додайте помідори, поперчіть, при необхідності посоліть і перемішайте. Подавайте негайно.