Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 253.3
Складові
1
Наріжте грудку індички стейками завтовшки 2 см. Посоліть і поперчіть з усіх боків.
2
Для маринаду роздавіть часник, очистіть та подрібніть. Грубо наріжте зелень. Влийте йогурт у блендер, додайте часник та зелень, збийте до однорідності.
3
Покладіть стейки індички у контейнер із кришкою або зиплок-пакет із застібкою. Влийте маринад. Залишіть на 1-2 години при кімнатній температурі або до 24 годин у холодильнику.
4
Розігрійте духовку до 180 °С. Перед приготуванням обсушіть стейки від маринаду паперовими рушниками. Нагрійте на середньому вогні велику сковороду. Змастіть стейки олією і покладіть на сковорідку.